ONTDEK ONE ESSENTIAL

 • Dior heeft haar bestseller heruitgevonden, het fundamentele detoxificerende serum voor alle vrouwen, voor ieder huidtype of leeftijd. Nu nog krachtiger dan ooit, One Esstential Boosting Super Serum ontgift de huid, regenereert en boost de huid dagelijks. Als de eerste stap in uw beauty routine, maakt zij de huid meer ontvankelijk voor daarna aangebrachte huidverzorging. De huid is fris, gereinigd en helder.

ONE ESSENTIAL SKIN BOOSTER SUPER SERUM, DE ESSENTIËLE JEUGD BOOSTER

 • In het hart van de nieuwe One Essential Skin Booster Super Serum, elimineert een nieuwe, high-performance detoxificerende technologie 100% van de gifstoffen van externe, en voor het eerst ook, interne afkomst. Bevrijd van gifstoffen, krijgt de huid haar originele heldere schoonheid terug. Meer dan een age-defying serum, One Essential Skin Booster Super Serum, is een high-performance universele booster van jeugdige schoonheid en de eerste, fundamentele stap in de dagelijkse huidverzorging. DOSIS '' 1 dosis - 100% van de gifstoffen aangepakt'' **Gifstoffen geïndetificeerd via een in vitro test op ingrediënten.

ONMIDDELIJK GEZUIVERDE, LANGDURIG VERBETERDE HUID

 • One Essential Skin Boosting Super Serum en Dreamskin Advanced zijn twee complimentaire expert behandelingen die perfect integreren met uw huidverzorgingsroutine om de huid iedere dag te zuiveren en te verbeteren. Het serum werkt in een ideale synergie met perfectionerende huidverzorgingsproducten voor sneller zichtbare resultaten. ROUTINE DIAGRAM
  Ontdek uw persoonlijke huidverzorgingsprogramma.

DE RODE HIBISCUS VAN DIOR: EEN UITZONDERLIJKE ONTGIFTENDE KRACHT. 

 • Groeiend in het zuid-westen van Burkina Faso, heeft de Rode Hibiscus van de Dior Tuinen in Koro een exceptionele cosmetische kracht. Als vrucht van het combineren van de natuurlijke kracht van het Rode Hibiscus extract met technologie, heeft de One Essestial formule een drievoudige werking:

  - Ontgiften en energie geven: zij elimineert gifstoffen gedurende de dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, en maakt het mogelijk om energie te laten circuleren in de diepste lagen van de huid.

  - Regenereren: zij optimaliseert de oorspronkelijke functie van huidcellen.

  - Boosten: zij verviervoudigt de effecten van actieve ingrediënten in uw gebruikelijke later aangebrachte huidverzorgings producten* (retinol, vitamine C, longoza, hyaluronzuur en bifidus).

  * In vitro getest op ingrediënten.