IN DE SCHIJNWERPERS

TOILE DE JOUY
LIMITED EDITION COLLECTIE

  Durf, kleur, een stukje geschiedenis en chique couture.

  LES PARFUMS EN ÉDITION LIMITÉE

   Ontdek drie limited edition geuren om te verzamelen, in een niet eerder vertoonde uitvoering. Drie geurende emoties om te herontdekken, die op sublieme wijze worden vormgegeven.

   BIJZONDERE GESCHENKSETS

    Klassiek en modern. Met haar iconische, kenmerkende geuren is de '' Maison Christian Dior Toile de Jouy'' limited edition een waar verzamelobject geworden om als geschenk te geven of als musthave voor uzelf.

    EXCLUSIEVE SERVICES

     Het wit van de verpakking maakt bij deze limited edition plaats voor een exotisch landschap, dat op kokers en buitenkant van geschenksets staat. Personaliseer gratis uw geur, voor uzelf of om als uniek geschenk te geven.

     TOILE DE JOUY. EEN PASSIE VAN DIOR

      • Toile de Jouy, een erfenis van Christian Dior's passie voor de verfijnde ornamenten uit de 18e eeuw, is een rode draad die door het de wereld van Dior loopt. De katoenen stof met rustieke patronen is één van de belangrijkste motieven van Dior gebleven en heeft veel van haar ontwerpers geïnspireerd. Zo ook Maria Grazia Chiuri, die het motief met succes heeft geherïnterpreteerd in haar collecties in een moderne versie.  Toile de Jouy Dior is ver gekomen.