ONTDEK MISS DIOR

DE NIEUWE MISS DIOR ROSE N'ROSES

Miss Dior Rose N'Roses

Eau de Toilette

Intensiteitaria_outOf

Ontdek Miss Dior Rose N'Roses. De sensatie van een armvol verse bloemblaadjes, de verfrissende energie van een citrusachtig dauw.

“Voor Miss Dior Rose N’Roses wilde ik geen roos creëren, maar de belichaming van een overvloed aan bloemen. Ik wilde dat krachtige gevoel van de ‘natuur’ weer doen herleven, zoals toen ik nog een kind was en voor het eerst in mei de bloemen op de bloemvelden zag bloeien. De roos is voor mij precies die verwondering. Ik wilde zo dicht mogelijk bij de bloem staan.”

François DemachyParfumeur Créateur van Dior

COUTURE GEÏNSPIREERD

  • De Miss Dior Rose N'Roses jurk van Maria Grazia Chiuri is geschetst als een zachte en spectaculaire avondjurk voor een luchtige, gracieuze en vreugdevolle Miss Dior.

ONTSTAAN IN GRASSE

In het hart van Miss Dior Rose N'Roses wervelt de kruidige, levendige roos uit Grasse. De roos wordt gekweekt in Zuid-Frankrijk door de exclusieve partners van het Huis Dior en wordt elk jaar in mei op traditionele wijze met de hand geoogst om alle eigenschappen van deze delicate, kostbare bloem te behouden.

    EEN VLUCHT VAN BLOEMEN EN COUTURE

    • De tijdloze Miss Dior wordt opnieuw belichaamd door de prachtige Natalie Portman. Haar poederroze, geborduurde, transparante rok van tule met handgeschilderde en geplooide zijden bloemen danst om haar heen. Haar bustier, elegant gedrapeerd en gerafeld door de naaisters van de ateliers van Dior, benadrukt haar fijnheid en sierlijkheid.

    DE MISS DIOR FILM