Ontdek JARDIN DE MILLY-LA-FORÊT

  • “Zwart en wit zijn misschien toereikend, maar waarom zou men zichzelf kleur ontzeggen?”  Christian Dior

GEÏNSPIREERD OP DE TUIN VAN MONSIEUR DIOR

De Jardin de Milly-la-Forêt Collecties zijn een eerbetoon aan Christian Diors passie voor bloemen. Gedurende zijn hele leven koesterde de couturier zijn herinneringen aan het ouderlijk huis in Granville waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht.

DIOR SIERADEN, EEN VOORLIEFDE VOOR KLEUR

Het goud wordt geaccentueerd door een laklaag en versierd met een veelheid aan kleuren en ontwerpen, kostbare elementen die zijn geïnspireerd op de flora en fauna in de tuin in Milly-la-Forêt. ‘Dior Sieraden’ bloeit met veelkleurige collecties die verrassend opvallend en creatief zijn.

DE KUNST VAN LAKWERK

De Jardin de Milly-la-Forêt Collecties worden volledig met de hand vervaardigd en vereisen de savoir-faire en fijnzinnigheid van de beste bijoutiers en ambachtslieden in lakwerk. De waarde van deze sieraden is niet alleen afkomstig van het goud en de edelstenen die erin verwerkt zijn, maar ook van het ambachtelijke en artistieke aspect van het lakwerk, de grondstof van onze voorouders, aangebracht met een kwastje. Dankzij het lakwerk kan er gebruik worden gemaakt van ongeveer honderd kleuren (89 alleen al voor de Diorette Collectie) en kunnen zowel speelse als romantische ontwerpen worden gecreëerd.