Ontdek Rose Dior Pré Catelan

GEÏNSPIREERD OP DE JARDIN PRÉ CATELAN

De collectie is vernoemd naar de vermaarde Parijse botanische tuin. Rose Dior Pré Catelan is een eerbetoon aan Christian Dior's lievelingsbloem, die hij met veel passie kweekte en waarop zoveel van zijn creaties zijn geïnspireerd. Victoire de Castellane liet zich op haar beurt inspireren door deze symbolische bloem bij het ontwerpen van de Rose Dior Pré Catelan Collectie: vormgegeven in geraffineerde sieraden, worden de rozen tijdloos. 

UITZONDERLIJKE SAVOIR-FAIRE

  • De poëtische en sensuele Rose Dior Pré Catelan Collectie wordt vervaardigd in de beste Parijse ateliers. Omdat ze met de hand uit de grondstof worden gebeiteld, vergen de rozen in deze collectie urenlang nauwgezet werk. De ontwerpen uit de Rose Dior Pré Catelan Collectie vallen op door hun royale omvang en idyllische taferelen - bijen verzamelen hun kostbare honing op de meeldraad, terwijl een diamant op een bloemstengel rust als een dauwdruppel - die de sieraden in deze collectie een realistische aanblik en karakter geven. “Wat ik vooral wil, is vrouwen geheel en al begerenswaardig maken.” Christian Dior

DIE HARMONIE VAN SIERSTENEN

  • Rose Dior Pré Catelan accentueert de schoonheid van alle vrouwen door de verscheidenheid aan sierstenen en het uitgebreide kleurenpalet, van de meest bescheiden - koraalwit, quartz-roze en chalcedonblauw - tot de meest assertieve - koraalrood en onyx.